webbkurser, online kurser, responsive

Kurser

IT-kurser som går direkt på sak och förklarar hur man gör. Perfekt för dig som inte har möjlighet eller råd att gå en klassrums-kurs.

Kurserna är indelade i ett antal Lektioner. I varje lektion finns en film där läraren visar på skärmen och berättar hur allt fungerar. Det finns även bilder-skärmdumpar och text-beskrivningar.

Text, bilder och filmerna kompletterar varandra. Vi går igenom programmet steg för steg och bygger vidare på kunskapen i varje lektion. Du bör se, höra och läsa både filmer, bilder och texter i varje lektion och gå igenom lektionerna i rätt ordning, i alla fall en gång.

Det ingår inte några specifika övningsuppgifter, utan du övar på de saker vi gått igenom, i din egen takt och miljö.

Du har tillgång till kursen i upp till tre månader, från att du har registrerat dig och betalt. Så du kan ta allt i din egen takt, och du har gott om tid att att gå tillbaka och repetera olika delar. Under den tiden har du också tillgång till support, där du kan få svar på frågor om kursen eller grunderna i WordPress.

Grundkurs i WordPress

Kom igång med WordPress, ett av världens mest använda verktyg för att skapa och hantera webbplatser (bloggar och hemsidor). Man behöver inte kunna kodning för att skapa och redigera webbplatser i WordPress. Oavsett om du tänker använda WordPress för att skapa en webbplats där du presenterar ditt företag, eller skrivea en blogg med nyhetsartiklar, eller ska starta en webbshop, behöver du kunna grunderna i hur WordPress fungerar.
Innehåll och mål: Vi går igenom grunderna i WordPress. Målet är att du ska kunna skapa en webbplats med flera sidor, menyer och en blogg/nyhetssida. Du ska kunna fylla webbplatsen med text och bilder, som du uppdaterar och anpassar vidare.
Målgrupp: Du är kanske företagare som behöver en enkel hemsida, eller har en hobby och stort intresse som du vill förmedla både i text, bild och filmer, eller tänker skapa en webbshop.
Förkunskaper: Det krävs inga andra förkunskaper än allmän datorvana, gärna viss vana av någon ordbehandlare (t.ex. Word) och erfarenhet av hur webbplatser brukar se ut.
Läs mer om kursen och lektionernas innehåll.

Fler kurser

Det kommer fler kurser så småningom!

Se en exempelfilm

Se en exempelfilm där vi visar hur du gör för att köpa en kurs.

Se hur man gör för att köpa en kurs