Om att köpa kurs

Om att köpa en kurs med kort eller PayPal och registrera sig.

Betalning och registrering

Du kan betala kursen via kort eller PayPal. Betalningen genomförs då i ett separat säkert fönster (med https:), som drivs av PayPal.

Om du hellre vill betala via faktura, så fyller du i dina uppgifter i ett formulär. Vi skickar då en faktura via e-post. Det tillkommer en fakturaavgift på 25 kr och du får tillgång till kursen, så fort pengarna kommit in på vårt konto.

Om du betalar med kort eller PayPal får du tillgång till kursen direkt efter betalningen och registrering är klar.

Efter att betalningen är klar får du ett meddelande till den e-postadress du just fyllde i vid betalningen. I e-post-meddelandet finns en länk till registreringen för kursen. Sen är det bara att logga in och starta kursen.

Kursupplägg

Du har tillgång till kursen i upp till tre månader, från att du har registrerat dig och betalt. Så du kan ta allt i din egen takt, och du har gott om tid att att gå tillbaka och repetera olika delar. Under den tiden har du också tillgång till support, där du kan få svar på frågor om innehållet i kursen.

Kurserna är indelade i ett antal Lektioner. I varje lektion finns en film där läraren visar på skärmen och berättar hur allt fungerar. Det finns även bilder-skärmdumpar och text-beskrivningar.

Text, bilder och filmerna kompletterar varandra. Vi går igenom programmet steg för steg och bygger vidare på kunskapen i varje lektion. Du bör se, höra och läsa både filmer, bilder och texter i varje lektion och gå igenom lektionerna i rätt ordning, i alla fall en gång.

Det ingår inte några specifika övningsuppgifter, utan du övar på de saker vi gått igenom, i din egen takt och miljö. Du har tillgång till allt kursmaterial i tre, två eller en månader.