WordPress grundkurs

Grundkurs i WordPress

Kom igång med att använda WordPress, ett av världens mest använda verktyg för att skapa och hantera webbplatser (bloggar och hemsidor). Oavsett om du tänker använda WordPress för att skapa en webbplats där du presenterar ditt företag, eller skriva en blogg med nyhetsartiklar, eller ska starta en webbshop, behöver du kunna grunderna i hur WordPress fungerar.
Innehåll och mål: Vi går igenom grunderna i WordPress. Målet är att du ska kunna skapa en webbplats med flera sidor, menyer och en blogg/nyhetssida. Du ska kunna fylla webbplatsen med text och bilder, som du uppdaterar och anpassar vidare.
Målgrupp: Du är kanske företagare som behöver en enkel hemsida, eller har en hobby och stort intresse som du vill förmedla både i text, bild och filmer, eller tänker skapa en webbshop. Du kan vara nybörjare på WordPress, eller har börjat titta lite på det själv.
Förkunskaper: Det krävs inga andra förkunskaper än allmän datorvana, gärna vissa vana av någon ordbehandlare (t.ex. Word) och erfarenhet av hur webbplatser brukar se ut.
Läs mer om kursen.

Här köper du kursen

Du kan betala kursen via kort eller PayPal direkt här. Betalningen genomförs i ett separat säkert fönster (med https:), som drivs av PayPal.

Om du hellre vill betala via faktura, så fyller du i dina uppgifter i ett formulär. Vi skickar då en faktura via e-post. Det tillkommer en fakturaavgift på 25 kr och du får tillgång till kursen, så fort pengarna kommit in på vårt konto. Formuläret för faktura hittar du här.

Om du betalar med kort eller PayPal får du tillgång till kursen direkt efter betalningen och registrering är klar. Du har tillgång till kursen i upp till tre månader, från att du registrerat dig och betalt.

Här kan du se en film som visar hur det går till när du köper en kurs via kort eller PayPal.

Betala 350 kr för tillgång i en månad, 675 kr för tillgång i två månader eller 995 kr för tillgång i tre månader.

Betala via knapparna här nedan. Betalningen genomförs i ett separat säkert fönster (med https:), som drivs av PayPal. Efter att betalningen är klar får du ett meddelande till den e-postadress du just fyllde i vid betalningen. I e-post-meddelandet finns en länk till registreringen för kursen. Sen är det bara att logga in och starta kursen.

Tillgång till kursen i tre månader: 995 kr (inklusive 199 kr moms)

Tillgång till kursen i två månader: 675 kr (inklusive 135 kr moms)
Tillgång till kursen i en månad 350 kr (inklusive 70 kr moms)